Wie zijn wij

Wie zijn wij

WELKOM OP WWW.LANGKALENDERS.BE

Wie zijn wij: http://langkalenders.be is onderdeel van het bedrijf Just for You uit Zwolle (Nederland). 17 jaar geleden gestart door Nynke van Zon. Nynke heeft  10 jaar lang een winkel gehad in het centrum van Zwolle. Periode 1999-2009  (Engelse Home & Deco) Daarna is Nynke verder gegaan met alleen webshops voor Nederland en Belgie. Dit jaar dus ook 17 jaar Internet Ondernemer. Naast de werkplek waar de  internet afhandelingen verwerkt worden, is er sinds 2013 weer een bescheiden shop waar klanten op zaterdagmiddag van 13-16 uur van harte welkom zijn. Op afspraak kan het elke dag van de week.

Deze webshop is zijn gemaakt voor de particuliere markt. Naast Langkalenders.be is er ook http://willowbeeldjes.be Deze webshops staan ook onder het beheer van Just for You – Nederland. onze zendingen worden dan ook vanuit Nederland verstuurd.

Heeft u vragen of wenst u meer info over een van deze Shops dan kunt u ons mailen: http://info@langkalenders.be

______________________________________________________________________________

Voor u als vaste klant en of nieuwe klant hebben wij voor 2017 weer een mooie collectie Lang Kalenders en Legacy Kalenders voor u samengesteld. Makkelijk online te bekijken en te bestellen. Just for You – Langkalenders.be staat voor goede kwaliteit , goede service, en snelle levering. (sterke kwaliteit verpakking) Binnen onze collectie Langkalenders zijn er ook een aantal van de beste Legacy Kalenders 2017 beschikbaar.

Middels een nieuwsbrief houden wij u graag op de hoogte wat betreft Langkalenders.be Ook kunt u onze Blogs bekijken waarin wij de schilders van de diverse kalenders onder uw aandacht zullen brengen.

Elk product wordt met de nodige zorg en aandacht door ons behandeld en desgewenst door ons feestelijk verpakt!

Onze unieke verpakking draagt er toe bij dat uw kalender onbeschadigd bij u afgeleverd wordt!

Veel plezier met uw Lang Kalender 2017. (En of Legacy 2017)

 

Met vriendelijke groet

Nynke van Zon

Just for You (Sinds 1999)

Simon van Slingelandtplein 4 (Shop) in Zwolle (Gratis parkeren, Zwolle-Noord – Nederland)

Tel:038-4203149

Whatsapp 0031- 06-14105908

 

nynke