American Cat 2020 Lang Kalender

Aanbieding

American Cat 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75 15.00

Availability: Uitverkocht

American Cat 2020 Lang kalender                                                                                                                                 

Art work by Lowell Herrero

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al voor 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001889.

Beschrijving

American Cat 2020 

Art work by Lowell Herrero 

De American Cat Wall Calendar 2020 bevat kunstwerken van Lowell Herrero. Voor elke maand een schattige nieuwe kat. Elke LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalender genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982. Elke afbeelding is een representaie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-emossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft.

Vakken!

Zijn de mooie grote vakken op de kalender waar ruimte genoeg is om in te kunnen schrijven.

“Ik ben altijd dol geweest op de Herrero-kalenders – voor zijn geweldige kattenillustraties en ook voor de stijlvolle uitstraling ervan. Mooie grote vakken om in te schrijven. En al van afstand duidelijk zichtbaar te zien en te lezen. Persoonlijk ben ik dan ook blij dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen sinds 1999.

Over LANG Uitgeverij

Sinds de oprichting in 1982 is LANG de essentie geworden van onderscheidende artistieke expressie, belichaamd in fijne huis- en cadeauproducten en door kenmerkende thema’s die synoniem zijn met de merknaam LANG. Elk jaar biedt weer een geweldige kans om nieuwe artiesten en uitvoeringen toe te voegen aan de LANG-familie, zodat we onze unieke kunstcollectie kunnen blijven uitbreiden. We nodigen u uit om deel te nemen aan de traditie die zoveel mensen in de loop der jaren hebben gevolgd om te genieten van prachtige kunstwerken aan de muur. Of het nu om een LANG-muurkalender gaat die je elke dag aan een speciaal iemand herinnert, of een LANG-Kerstkaart die je aan een van je dierbaren verstuurd. Het zijn bijzondere geschenken die mensen jarenlang koesteren. Veel plezier met uw nieuwe kalender American Cat 2020! http://www.lowellherrero.com

 

 

error: Content is protected !!