Around the World 2020 Verticale Lang Kalender

Around the World 2020 Verticale Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

14.50

Availability: Uitverkocht

Around the World 2020 Verticale Lang Kalender 

Artwork Evgeny Lushpin

UITLEVERING IS NA 24 JULI

BESTELLEN IS RESERVEREN!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991079126.

Beschrijving

Around the World 2020 Verticale Lang Kalender

Artwork Eugene Lushpin

Around the World 2020 Verticale Lang. Prachtige nieuwe wereldsteden kalender van deze schilder. Zijn naam is Eugene Lushpin. Zijn schilderijen zullen de manier veranderen waarop je naar de wereld kijkt, vanaf het moment dat je deze voor het eerst ziet. Geboren buiten Moskou in 1966, en vervolgens opgeleid in de beste scholen van Rusland. Weelderige meesterwerken die kijkers naar de tijd en plaats van zijn keuze leiden. Deze kalender is met Ringband. Ook geschikt voor de metalen kalender houder.

In zijn werk is Eugene Lushpin de beste traditie van Russische realistische kunst, evenals West-Europese scholen voor schilderkunst. Zijn werk, is een vlucht van verbeelding. Fantasievol en met de hoogste professionele vaardigheden, welke de kunstenaar helpen om in zijn individuele werk, alle hogere pieken te bereiken. Momenteel is het een favoriete onderwerp, het stedelijk landschap. Eugene weet dat hij op een realistische manier schildert, en zo het dagelijks leven van de stad weergeeft. Als een getalenteerde meester van het landschap waarin alles is geperfectioneerd. Hij onthult een schat aan diversiteit, en creëert een eigen unieke sfeer.

Tegelijkertijd maakt hij de echte wereld en de wereld van zijn dromen. Geïnspireerd door de werken van hedendaagse stadsgezichten zoals Moskou, Amsterdam, of in Italie. Dit alles maakt Eugene Lushpin tot een fantastische schilder. Een regenachtige avond, een felrode auto, een poëtisch spel van lichte stedelijke ramen, mistige waas van de stad. Het is zijn virtuositeit waarmee hij objecten in architectuur uitbeeldt. Zijn gevoel voor kleur en vorm. Het leverde hem een ​​welverdiende reputatie op bij andere professionals en kunstliefhebbers van over de hele wereld. Voor Lang maakt hij al enige jaren deze mooie kalender. De maat van deze kalender is 18.75 x 38.75 cm. http://lushpin.com

error: Content is protected !!