Bears 2020 Legacy Kalender

Bears 2020 Legacy Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.95

Availability: 50 op voorraad

Bears 2020 Legacy Kalender

Art work by Teresa Kogut 

UITLEVERING LEGACY IS NA 24 AUGUSTUS

BESTELLEN IS RESERVEREN!

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Legacy leverancier al meer dan 20 jaar!

50 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: WCA52191.

Beschrijving

Bears 2020 Legacy Kalender

Artwork by Teresa Kogut

Bears 2020. Al op jonge leeftijd voelde ik me gedwongen om te tekenen en te schilderen, vaak met aanmoediging van mijn leraren en familie. Toen ik opgroeide tot een praktische jonge vrouw, begon ik te denken dat schilderen iets was dat iemand deed om te genieten, niet als een serieuze carrière. Mijn hoofd zei dat ik praktisch moest zijn, maar mijn hart vertelde me een ander verhaal. Uiteindelijk volgde ik mijn hart, en maakte ik op de universiteit de overstap naar Fine Art.

In 1994 namen Kevin, mijn man en ik een sprong van vertrouwen en startten een groothandel die mijn ingelijste originele aquarellen aan verkopers in het hele land verkocht. Ik werd overweldigd door de zakelijke kant van ons bedrijf, Primitive Folk, en vond weinig tijd om te schilderen. In 1997 veranderde dit echter allemaal toen agent Linda McDonald mij een licentie voorlegde. Door mijn kunst te licentiëren, zou ik teruggaan naar de creatieve kant van mijn bedrijf, schilderen. Producten variëren van wenskaarten en kalenders tot harsbeeldjes en quiltstof.

Mijn onderwerpen zijn o.a. country-teddyberen, tuinieren tot eigenzinnige kuikens, folk angels en vroege Amerikaanse volkskunst Ik hou van diverse stijlen. Zolang ik aan het creëren ben, ben ik gelukkig. Belangrijker nog, en altijd als eerste in mijn leven is mijn persoonlijk geloof in God en familie. Ik geloof dat God mijn loopbaan heeft geleid, kansen en speciale mensen op mijn pad heeft gebracht om het talent dat Hij me gaf met de wereld te delen. Meer over haar werk en leven vind u op  http://teresakogut.com

error: Content is protected !!