Beyond the Woods 2020 Lang Kalender

Beyond the Woods 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Beyond the Woods  2020 Lang Kalender

Art work by Michael Sieve

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

 

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001894.

Beschrijving

Beyond the Woods 2020 Lang Kalender

Artwork by Michael Sieve

Een van mijn doelen in het leven, is altijd geweest om mijn eigen kunstgalerie te hebben. Nu, na ruim 35 jaar professioneel geschilderd te hebben, is die droom eindelijk uitgekomen. Samen met mijn vrouw Juli openen we eindelijk onze galerij: Chisholm Valley Wildlife Art.

Mijn visie toen ik deze galerij de afgelopen jaren ontwierp en bouwde, was om van binnen een showcase van mijn kunst te maken. De binnenkant van onze galerij bevindt zich in het Bluff Country in het zuidoosten van Minnesota en heeft het uiterlijk van een oud-Engelse kamer. Het wordt omringd door hardhouten heuvels, landerijen met contouren, een forellenstroom en meer.

Op onze website kunt u mijn schilderijen bekijken en lezen over mijn leven en werk, maar we verkopen zelf niet op internet. Als u mijn werk online wilt kopen, bezoek dan Wild Wings op https://www.wildwings.com  Mijn eigen website is https://michaelsieveart.com/

error: Content is protected !!