Big Catch 2020 Lang Kalender

Aanbieding

Big Catch 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75 15.00

Availability: Uitverkocht

Big Catch 2020 Lang Kalender

Art work by Al Agnew

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar een origineel werk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst.
  • Goede service en snelle levering.
  • Uw lang leverancier al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001992.

Beschrijving

Big Catch 2020 Lang Kalender

Artwork by Al Agnew

Big Catch 2020. Al Agnew heeft altijd een dubbele passies gehad voor natuur en kunst. Hij groeide op in de Missouri Ozarks en bracht zijn tijd door met het verkennen van de rivieren en ruige heuvels. Hij bestudeerde de vogels, schildpadden, slangen en andere wezens om te tekenen. Zijn weg in de kunst als kunstenaar begon Al in 1983.

Al zegt: Ik ben dol op reizen, alle verscheidenheid zien en ervaren die de natuur te bieden heeft. Prachtige schepping. Mijn doel is altijd geweest om de schoonheid en het wonder van de natuur in beeld te brengen. Ben vaak te vinden in afgelegen in wildernisgebieden, maar ook in mijn eigen achtertuin waar ik de flora en fauna kan zien.

Dit alles om recht te doen aan elke afbeelding van dieren in het wild. Daarom vind ik het noodzakelijk dat ik dieren en het landschap waarin het leeft, leer kennen. Als iemand een basiskennis heeft van een dier, en zijn habitat heeft gezien en bestudeerd, dan zijn de idee├źn voor schilderijen van dat dier onbeperkt.

Al staat bekend om zijn afbeeldingen van Noord-Amerikaanse en Afrikaanse dieren, en heeft een speciale affiniteit met roofvogels en zoogdieren. Hij staat ook bekend om zijn schilderijen van zoetwatervissen in dynamische actie, het resultaat van een andere gerelateerde passie-visserij. Bekijk hier meer over zijn werken. http://alagnew.com

error: Content is protected !!