Cats 2020 Wells St. by Lang

Aanbieding

Cats 2020 Wells St. by Lang

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

11.95 9.95

Availability: Uitverkocht

Cats 2020 Wells St. by Lang

Artwork By Lowell Herrero 

Maat: 30 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past NIET in de houten kalenderlijst!
  • Let op, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20997001718.

Beschrijving

Cats 2020 Wells St. by Lang

Artwork by Lowell Herrero

Cats 2020. Prachtige nieuwe katten kalender van de Amerikaans Lowell Herrero. Bekend van diverse andere Lang Kalenders binnen de Collectie. Deze heeft een kleinere maat dan de grotere Kalenders. Het past dan ook niet in het houten frame. Mogelijkheid is er om op te hangen aan een van de metalen framesLet op! De maat van deze kalender is kleiner dan de grote van 18.75 Br. 30 x L. 60 cm. De katten kalender bevat een maandelijks kunstwerk voor aan de muur. Wells St. by LANG Wand kalenders beschikken over  full color afbeeldingen op basis van hand geschilderde originelen, elegante linnen reliëfpapier en een messing oog voor het ophangen. Veel plezier met deze nieuwe Cats.

Gedurende een dynamisch leven, heeft Lowell Herrero zijn passie veranderd in kunst. Vanuit zijn huis in Californië reisde hij naar Toscane, de Provence en Spanje om de lessen van hun sensuele landschappen te verwerken. De kleuren van de horizon en het rijke van de aarde. De sensaties van zon licht, en de geur van met bloemen bedekte hellingen. Het mengt zich in zijn verbeelding en stromen door zijn verfkwast op zijn doeken.

Herrero voelt een diepe affiniteit met boeren die op het land werken. Hij laat ze barsten van het leven, te grote en blijvende verlengstukken van de grond die ze cultiveren. In zijn schilderijen reiken wijngaarden in de verte als druivenplukkers genieten van een lunch onder een wolken loze blauwe lucht. Lavendel oogst machines buigen voor hun taak, en een veld met gerolde balen vertelt ons dat het harde werk van het hooien ten einde is. Elk schilderij nodigt ons uit om te glimlachen met plezier en te genieten van de innerlijke vitaliteit en de veelzijdigheid van het landschap. Bovenal projecteren de schilderijen de onstuitbare levensvreugde van een groot kunstenaar.

error: Content is protected !!