Celebrate Every Day 2020 Lang Kalender

Celebrate Every Day 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Celebrate Every Day 2020 Lang Kalender

Art work by Paula Joerling

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al voor meer dan 19 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991002006.

Beschrijving

Celebrate Every Day 2020 Lang Kalender

Kalender Artwork by Paula Joerling

Celebrate 2020. Het verhaal achter onze Art producties. Mijn getalenteerde echtgenoot, Tom Haney en ik wonen en werken vanuit een behoorlijk grote zolderruimte in het centrum van Atlanta. We hebben elk onze eigen studio en collecties met goodies. Ik deel mijn studio met mijn gekke, getalenteerde hulpje, Chad Barrett.

Vanwege onze locatie en vriendelijke karakter hebben we vrijwel dagelijks een draaideur van huisgasten. Ze zijn altijd nieuwsgierig naar onze collecties van kunst en willen zien waar ieder van ons aan werkt. Normaal wordt er meer tijd in de studio doorgebracht dan in het huis zelf. De meeste vragen die ik krijg zijn is bijvoorbeeld, hoe ben je erachter gekomen dat je art leuk vond en waar komt je inspiratie vandaan? Toen ik jong was keek ik vaak in de natuur en mijn omgeving waaruit ik mijn inspiratie haal. Vier het leven van alle dag. Ik hoop dat ik zo mijn steentje kan bijdragen. http://paulajoerling.com

error: Content is protected !!