Coffee 2020 Lang Kalender

Aanbieding

Coffee 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75 15.00

Availability: Uitverkocht

Coffee 2020 Lang Kalender

Art work by LoriLynn Simms

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

 

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001853.

Beschrijving

Coffee 2020 Lang Kalender

Artwork by LoriLynn Simms 

Coffee 2020. Als een artiest voor meer dan 20 jaar ben ik steeds opzoek voor mijn werken. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. Dat is wat mij uniek maakt, en anders dan alle anderen. Dat is een goed ding! Ik praat hier vaak over in workshops, en illustreer dit in mijn kunst. Het vinden van de balans als een commerciële artiest kan een uitdaging voor me zijn, maar uiteindelijk moet ik me als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies hetzelfde doe als wat ik zou moeten doen !

Om eerst kunst te creëren die voor mij betekenisvol is, en wetend dat ik niet in staat ben om iedereen tevreden te stellen. Het werk komt uit mijn hart. Dat zijn weg onder de mensen vind. Ik heb opnieuw voor 2020 mijn passie en liefde gelegd in de nieuwe Coffee kalender. Het blijft jaarlijks een uitdaging om tot een mooi eind resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van mijn werk als kunstenaar. https://www.facebook.com/LoriLynnSimmsDesignShack/

error: Content is protected !!