Color my World 2020 Lang Kalender

Color my World 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Color my World  2020 Lang Kalender

Art work by Lisa Kaus

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

 

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001854.

Beschrijving

Color My World 2020 Lang Kalender

Artwork by Lisa Kaus

Color my World 2020. Als een artiest voor meer dan 20 jaar ben ik steeds op zoek voor mijn werken. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. dat is wat mij uniek maakt, en anders dan anderen. Dit is een goed ding! Ik praat hier vaak over in mijn workshops, en illustreer dit is mijn kunst. Het vinden van de balans als commercieel artiest kan een uitdaging voor me zijn. Maar uiteindelijk moet ik mij als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies dat doe waar ik veel plezier aan beleef.

Het werk komt uit mijn hart, welke z’n weg naar de klant vind. Ik heb dan ook mijn passie gelegd in deze nieuwe kalender, Color my World 2020. De wereld een beetje kleur geven. Het blijft elke keer weer een uitdaging om tot een mooi resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van deze kalender. http://www.lisakaus.com

error: Content is protected !!