Country Sampler 2020 Lang Kalender

Country Sampler 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Country Sampler 2020 Lang Kalender

Art work by Cheryl Bartley

Maat: 33.5 x 60cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001906.

Beschrijving

Country Sampler 2020 Lang Kalender

Kalender Artwork by Cheryl Bartley

Country Sampler 2020. Haar eerste kunstwerken als communicatiemiddel. Opgegroeid door een Frans-Canadees sprekende familie, vertrouwde ze op een verfkwast en een verfdoos om zichzelf uit te drukken aan haar Engels sprekende vrienden. Haar vroege liefde om zich uit te drukken met haar kunst resulteerde in het werken voor meer dan 45 jaar als professionele kunstenaar.

Cheryl ontketent haar fantasie en creativiteit van haar Folk Art Spirit kunst. Haar voorkeur gaat uit naar acryl op canvas of hout en waterverf op papier. De inspiratie voor haar kunst, is een levenslange fascinatie voor het vertellen van verhalen met verf. Elk schilderij zal je betoveren met zijn gedetailleerde vrolijke scènes van eenvoudigere tijden.

Cheryl gebruikt mengsels van levendige kleuren om scènes uit haar verbeelding en actuele plaatsen te produceren die warm en uitnodigend, levendig en opwindend zijn. Country Sampler 2019 is een prachtige nieuwe Lang kalender van Cheryl Bartley uit Amerika. Vooral bekend geworden voor haar native stijl van schilderen. Zei behoort dan ook al geruime tijd tot de vaste schilders voor de jaarlijkse Lang producties. http://www.http://cherylbartleydesigns.com/

 

error: Content is protected !!