Girl Talk 2019 Lang Kalender

Girl Talk 2019 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.50

Availability: Uitverkocht

Girl Talk 2019 lang Kalender

Art work by Lori Siebert

Maat: 33.5 x 60cm (B x L uitgeklapt)

  • Art Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst
  • Uw Lang leverancier, al voor meer dan 19 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking

Beschrijving

Girl Talk 2019 

Art work by Lori Siebert 

Girl Talk 2019 Lang Kalender  bevat kunstwerken van Lori Siebert. Voor elke maand een mooie nieuwe vrouwelijke prent. Elke LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalenders genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982. Elke afbeelding is een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-embossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft.

EXTRA BONUS!

GRATIS download van alle 12 de afbeeldingen in deze kalender die je het hele jaar door kunt gebruiken als bureaublad achtergrond.

Ik ben altijd dol geweest op de Siebert-kalenders – voor haar geweldige illustraties en ook voor de stijlvolle uitstraling ervan. Mooie grote vakken om in te schrijven. En al van afstand duidelijk zichtbaar te zien en te lezen. Persoonlijk ben ik dan ook blij dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen sinds 1999. Girl Talk 2019 kalender biedt 12 maanden Lori Siebert’s krachtige en grappige schilderwerken, welke de vrouw in het middelpunt zet. Persoonlijk ben ik dan ook blij dit mooie merk Lang te mogen vertegenwoordigen sinds 1999.

Over LANG Uitgeverij

Sinds de oprichting in 1982 is LANG de essentie geworden van onderscheidende artistieke expressie, belichaamd in fijne huis- en cadeauproducten en door kenmerkende thema’s die synoniem zijn met de merknaam LANG. Elk jaar biedt weer een geweldige kans om nieuwe artiesten en uitvoeringen toe te voegen aan de LANG-familie, zodat we onze unieke kunstcollectie kunnen blijven uitbreiden. We nodigen u uit om deel te nemen aan de traditie die zoveel mensen in de loop der jaren hebben gevolgd om te genieten van prachtige kunstwerken aan de muur. Of het nu om een LANG-muurkalender gaat die je elke dag aan een speciaal iemand herinnert, of een LANG-Kerstkaart die je aan een van je dierbaren verstuurd. Het zijn bijzondere geschenken die mensen jarenlang koesteren. Veel plezier met uw nieuwe kalender Girl Talk 2019!

Nynke van Zon, namens Langkalenders.nl

 

error: Content is protected !!