Girl Talk 2020 Lang Kalender

Girl Talk 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Girl Talk 2020 lang Kalender

Art work by Lori Siebert

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Art Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in het grote houten kalenderlijst
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001997.

Beschrijving

Girl Talk 2020 Lang Kalender 

Art work by Lori Siebert 

Girl Talk 2020. Verhaal Lori Siebert; Wanneer mensen me vragen om mijn artistieke stijl te definiëren, zeg ik hen dat ik graag een beetje een kameleon ben. Experimenteren met verschillende stijlen voedt mijn onverzadigbare nieuwsgierigheid. Ik heb een heel eigenzinnig ontwerp gevoel en ik speel graag met kleuren, om elke collectie zijn eigen unieke persoonlijkheid te geven. Ik begon privé-kunstlessen op jonge leeftijd van zeven jaar en bleef kunst studeren gedurende de middelbare school.

Dit leidde tot een diploma in grafische vormgeving. Ik opende mijn eigen studio in 1987. Ik werk met diverse  top fabrikanten welke diverse producten van mij op de markt brengen, ik deel nu mijn tijd tussen mijn thuis studio waar ik mij bezig houdt met beeldhouwen, tekenen en schilderen. In de Olika studio ontmoet ik mijn klanten, en ontwikkel ik concepten met mijn getalenteerde design medewerkers.

Met steeds maar weer uitbreidende portfolio van afbeeldingen koester ik de mogelijkheid om elke dag creatief te zijn. Voor Lang maar ik sinds enige jaren de Girl Talk Kalender, zo ook deze nieuwe voor 2020.

Girl Talk 2020 Lang Kalender  bevat kunstwerken van Lori Siebert. Voor elke maand een mooie nieuwe vrouwelijke prent. Elke LANG-kalender maand begint met een stukje geweldige kunst van een van de vele beroemde kunstenaars. Lang kalenders genieten een wereldwijde erkenning sinds het ontstaan in 1982.

Elke afbeelding is een representatie van originele kunst gemaakt door de meest getalenteerde kunstenaars van vandaag. Ook onderscheid het zich in uitvoering en kwaliteit. De LANG-kalenders zijn ook herkenbaar aan het hoogwaardige, linnen-embossed papier dat een klassiek, luxueus en kwalitatief gevoel geeft. https://www.etsy.com/shop/lorisiebertstudio?

 

 

 

error: Content is protected !!