Horses in the Mist 2020 Lang Kalender

Horses in the Mist 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Horses in the Mist 2020 Lang Kalender

Art work by Chris Cummings 

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

 

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001917.

Beschrijving

Horses In The mist 2020 Lang Kalender

Artwork by Chris Cummings

Horses in the Mist 2020. Chris Cummings is een internationaal gerenommeerde kunstenares die net zo op haar paard zit als in haar atelier. Met deskundig gebruik van verlichting, kleur en details brengt ze de adembenemende wereld van paarden tot leven op canvas. Of haar paarden nu over het open veld rennen of genieten van een vredig moment van rust, kijkers zullen geboeid zijn door de kracht die in haar creaties wordt overgebracht.

Wild Wings Galleries publiceert haar olieverfschilderijen als prints in beperkte oplage, en verkoopt haar originelen in hun galerijen en licenseert haar werk aan andere bedrijven voor gebruik op veel items, variërend van kaarten en kalenders tot meubels en kleding.

In de toekomst zijn we van plan om veel van de items met haar werk te dragen en links naar andere bronnen te bieden waar haar kunstwerken te vinden zijn. Momenteel bieden we prints, originelen en een verscheidenheid aan kaarten en geschenken. Voor de Lang Companie werkt Chris al vele jaren met haar Horses in the Mist kalender. Ook de nieuwe voor het komende is wederom een mooi exemplaar geworden. https://www.artbychriscummings.com/

error: Content is protected !!