Java 2020 Wells St. by Lang

Aanbieding

Java 2020 Wells St. by Lang

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

11.95 9.95

Availability: 4 op voorraad

Java 2020 Wells St. by Lang

Artwork by Lisa Kaus 

Maat: 30 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past NIET in de houten kalenderlijst!
  • Let op, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

4 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20997001686.

Beschrijving

Java 2020 Wells St. by Lang

Artwork by Lisa Kaus.

Java 2020. Als een artiest voor meer dan 20 jaar ben ik steeds op zoek voor mijn werken. Ik ben altijd trouw gebleven aan wie ik ben. dat is wat mij uniek maakt, en anders dan anderen. Dit is een goed ding! Ik praat hier vaak over in mijn workshops, en illustreer dit is mijn kunst. Het vinden van de balans als commercieel artiest kan een uitdaging voor me zijn. Maar uiteindelijk moet ik mij als kunstenaar baseren op mijn integriteit en vaardigheden. Wetende dat ik op de juiste plek zit, en precies dat doe waar ik veel plezier aan beleef. Het werk komt uit mijn hart, welke z’n weg naar de klant vind. Ik heb dan ook mijn passie gelegd in deze nieuwe kalender, Java 2020. De wereld een beetje kleur geven. Het blijft elke keer weer een uitdaging om tot een mooi resultaat te komen. Ik doe er erg mijn best voor. Ik hoop dan ook dat u zult genieten van deze kalender.

Lisa heeft een voorliefde voor oude producten welke we het beste kunnen omschrijven als vintage. Mooie nieuwe uitgave van deze Amerikaanse Lisa Kaus. Bekend van de grotere wall kalenders als Coffee en Color my World.  LET OP deze kalender heeft een kleinere maat dan de grotere wand Kalenders. Deze past dan ook niet in het houten frame. De maat  is uitgeklapt Br. 30 x L. 60 cm. Deze Java Travel WSBL Wall Calendar bevat een maandelijks kunstwerk van alles wat met koffie te maken heeft. Wells St. by LANG Wall Calendars beschikken over een maandelijkse full color afbeelding op basis van hand geschilderde originelen, elegante linnen reliëfpapier en een messing oog voor het ophangen. Veel plezier met deze nieuwe uitgave 2019. Past niet in grote kalender frame. http://Lisakaus.com

 

 

error: Content is protected !!