Journey Home 2020 Lang Kalender

Journey Home 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Journey Home 2020 Lang Kalender

Art work by Kevin Dodds  

Maat:33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)    

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar.

 

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001920.

Beschrijving

Journey Home 2020 Lang Kalender

Artwork by Kevin Dodds

Journey Home 2020. De internationaal befaamde kunstenaar en docent, Kevin Dodds, maakt al meer dan 20 jaar unieke kunstwerken. Zijn werk is verschenen in vele tentoonstellingen, galerijen en musea over de hele wereld. Zijn werk is ook verschenen in de film “Undercover Angel”. Andere televisie omroepen hebben verschillende documentaires over zijn werk geproduceerd. Kevin heeft ook illustraties gemaakt voor een kinderboekenserie.

Op dit moment ontwikkelt Kevin een nieuwe reeks werk die is geïnspireerd door de vrede en rust van unieke en natuurlijke omgevingen. Prachtige natuur met haar bewoners en huizen zijn bijzonder mooi op het doek vastgelegd.

Kevin blijft originele kunstwerken maken en speciaal gevraagde opdrachten. Elke opdracht wordt met de klant besproken, om het gewenste resultaat zo goed mogelijk vast te leggen. Naast het werk van de opdrachten zorgt Kevin ook dat er elke jaar een Lang Kalender van hem uitgebracht wordt. Zoals deze nieuwe Journey Home 2020. Kevin schildert al voor vele jaren voor de Amerikaanse lang Graphics.  Geniet van deze mooie kalender. http://kevindoddsart.com

error: Content is protected !!