Klantenservice Langkalenders.be

Bereikbaarheid

Onze klantenservice is op elk moment bereikbaar via e-mail op: http://info@langkalenders.be –  Tevens zijn wij telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op nummer: 0031 – 38 – 4203149. Ook is er een mogelijkheid om ons te bereiken via  Whatsapp op nummer 0031 6-14105908

Vragen en klachten

Heeft u vragen en of een klacht dan verzoeken wij u om ons per e-mail (info@langkalenders.be) een bericht te sturen. Wij zullen u binnen 24 uur beantwoorden, vaak is dit binnen een paar uren. (Van maandag t/m vrijdag)

Klachtenregeling en of retouren

Hier doen wij niet moeilijk, niet goed geld terug! Met uitzondering van het om een andere reden terug sturen dan beschadigd. Bij elke andere optie geldt retour voor eigen rekening. Wilt u kalender vervangen dan zijn de portokosten van het opnieuw opsturen ook voor uw eigen rekening.

Privacy

Bescherming van de privacy van u als klant is belangrijk voor ons. Voor zover er op ons wettelijke of andersoortige regels ter zake van privacy van toepassing zijn, zullen wij deze respecteren en naleven. (Zie onze privacy regels per 25 mei 2019)

Persoonlijke gegevens

We zullen uw persoonlijke gegevens nooit ter beschikking stellen aan derden, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Uw persoonlijke gegevens kunnen altijd door u worden opgevraagd en indien nodig gewijzigd of verwijderd worden. We waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt, en zullen  uw persoonlijke informatie  beschermen.  Als u een bestelling plaatst bij in onze webwinkel dn hebben wij uw naam, e-mailadres, afleveradres nodig om uw bestelling uit te voeren. Aansluitend bieden wij u een betaaloptie aan welke u kunt gebruiken. Ook zullen wij u  jaarlijks een aantal Nieuwsbrieven toesturen, welke wij gebruiken om u persoonlijk op de hoogte te stellen van aanvang Lang Kalender seizoen. Dit zal niet vaker zijn dan 6x per jaar.

Hoe kan ik bij u artikelen bestellen?

Bestellen is heel gemakkelijk op Langkalenders.be. Als u binnenkomt op Langkalender.be ziet u gelijk iets naar onderen de 1e 8 best verkochte kalenders staan. Vanuit het linker menu kunt u makkelijk uw keuze maken voor een van de kalender product groepen. Als u op foto klikt ziet u een achterliggende pagina met de mogelijkheid om het artikel uit te vergroten en de sub foto’s te bekijken. (vandaaruit kunt u artikel toevoegen)

Inloggen is niet verplicht!

In het menu links kunt u een keuze maken om een van de andere productgroepen te bekijken. Ook voor de overige informatie kunt u u een keuze maken uit het linker menu. Ook is er een zoekoptie om makkelijk direct naar gewenst artikel te gaan. Het afreken proces werkt snel en gemakkelijk. Mocht u om welke reden dan ook er niet direct uitkomen of een probleem op de site constateren stellen wij het zeer op prijs dat u hierover contact met ons opneemt.

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

 • Mrcash (Belgie)
 • Sofortbanking (Duitsland)
 • Vooruitbetaling via Bank (Bestelling wordt dan verstuurd nadat betaling bij ons binnen is)
 • IBAN NL55INGB0005313369
 • Sort/Swiftcode INGBNL2A

 

Wanneer wordt de bestelling bezorgd?

Uw Langkalender bestelling  wordt verzorgd door PostNL en Bpost- Pakketservice.

Artikelen worden uitsluitend afgeleverd binnen Nederland, België, Engeland en  Duitsland. Artikelen voor 17 uur besteld gaan dezelfde dag nog mee met Postnl. Levering is in de regel volgende dag. Uitzonderingen daargelaten zoals tijdelijk uitverkocht en of oponthoud bij Postnl. Elders in Europa kan de levering 2 a 3 dagen duren. Postnl levert aan huis. Bij niet aanwezig ontvangt u een berichtje dat men voor een nieuwe poging terug komt. Na 2 x zal men een bericht achterlaten dat u het pakketje kunt afhalen op dichtstbijzijnde Postkantoor. Als uw pakketje is ingescand door Postnl dan krijgt u ook een Track en Trace mail. U kunt uw zending volgen. U kunt zich ook inschrijven bij Postnl zodat u de leveringstijden online kunt wijzigen. Bestellingen in het weekend gedaan, worden vanaf dinsdag geleverd.

 

Verzendkosten België

De verzend- en administratiekosten bedragen: 5.50 euro per levering. Eventuele retour kosten met uitzondering van beschadigd zijn voor eigen rekening.

Kan ik de bestelling op een ander adres dan mijn eigen adres laten leveren?

Ja, dit is mogelijk. U vult dan een ander afleveradres is naast uw eigen (factuur)adres.

Ontvang ik een orderbevestiging?

Ja, uw bestelling wordt per e-mail bevestigd via een automatische ordebevestiging. Er wordt in onze online winkel op de bestelpagina automatisch een orderbevestiging gegenereerd, welke u voor uw eigen administratie kunt uitprinten.

Ontvang ik een aankoopbewijs?

U ontvangt een digitale factuur via e-mail als bijlage en een bij de uw zending.

Copyright

Gehele of gedeeltelijke overname van foto’s en teksten van deze website is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever. Bij het misbruiken van dit copyright wordt altijd een advocaat ingeschakeld en zijn alle kosten voor de overtreder.

 Herroepingrecht bij levering van producten

 1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.
 2. De in lid 1 genoemde bedenktijd gaat in op de dag nadat de consument, of een vooraf door de consument aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product heeft ontvangen, of:
  • als de consument in eenzelfde bestelling meerdere producten heeft besteld: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het laatste product heeft ontvangen. De ondernemer mag, mits hij de consument hier voorafgaand aan het bestelproces op duidelijke wijze over heeft geïnformeerd, een bestelling van meerdere producten met een verschillende levertijd weigeren.
  • als de levering van een product bestaat uit verschillende zendingen of onderdelen: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, de laatste zending of het laatste onderdeel heeft ontvangen;
  • bij overeenkomsten voor regelmatige levering van producten gedurende een bepaalde periode: de dag waarop de consument, of een door hem aangewezen derde, het eerste product heeft ontvangen.

 

Kosten in geval van herroeping

Indien u gebruik maakt van het herroepingrecht, komen de kosten van terugzending voor uw eigen rekening tenzij door ons anders wordt vermeld.

Garantie

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u, als consument, er in alle redelijkheid van mag verwachten. Wanneer dit niet het geval is geldt de garantie. U heeft dan recht op vervanging van het product of de retounering van de aankoopkosten bij beschadiging van het product.

Overige vragen

Mocht uw vraag nog niet beantwoord zijn, dan kunt u contact met ons opnemen per e-mail. We stellen iedere reactie op prijs en horen graag van u. We streven ernaar om u zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien. U kunt uw e-mail sturen naar info@langkalenders.be

 

Langkalenders.be is een van de Webshops die onderdeel is van het bedrijf Just for You dat sinds 1999 actief is op de Gifts, Home en Deco Branche. Het bedrijf wordt geleid door Nynke van Zon. Bedrijf is gevestigd aan Sloe 15 – 8032PD – Zwolle – Nederland.

KVK:05062957 (Chamber of Commerce)

BTWNR:NL105217089B02 (VAT Number)

error: Content is protected !!