Life in the Saddle 2020 Legacy Kalender

Life in the Saddle 2020 Legacy Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.95

Availability: 49 op voorraad

Life in the Saddle 2020 Legacy Kalender

Artwork by John Keeling  

UITLEVERING LEGACY IS NA 24 AUGUSTUS

BESTELLEN IS RESERVEREN!

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Legacy Leverancier al meer dan 20 jaar!

49 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: WCA50357.

Beschrijving

Life in the Saddle 2020 Legacy Kalender

Artwork John Keeling

Life in the Saddle 2020. Ik voel me aangetrokken tot de transparantie van aquarel. Het ongrijpbare en onvoorspelbare karakter maakt het zowel een uitdaging als een genot voor mij. Met waterverf kan ik de essentie van mijn onderwerp vastleggen. De kwetsbaarheid van een bloem of de toegewijde blik van een geliefd huisdier en of paard.

Ik ben een schilder, maar ik begin elk stuk door te tekenen, met potlood of inkt. Ik leer elk onderwerp te zien voordat ik begin te schilderen. Zodra ik een gelijkenis heb gekregen door middel van tekenen, ben ik vrij om te schilderen met spontaniteit en vreugde.

Bij het schilderen met aquarel zoek ik zowel verloren als gevonden randen. Ik balanceer opzettelijk de gecontroleerde definitie. Op deze manier nodig ik de kijker uit om met mij samen te werken. Ik wil van mezelf naar het werk overbrengen. Het doek of papier aanraken met alle ervaring, herinneringen, mijn verhaal.

Het is een voorrecht om de meest betekenisvolle huisdieren, mensen en plaatsen van iemands leven te vangen in een kunstwerk dat voor altijd zal worden gekoesterd. Zo heb ik ook met veel liefde deze Life in the Saddle 2020 Legacy kalender gemaakt. Ik hoop dat je het leuk vindt om te browsen en is te kijken op mijn website. http://www.johnkeelingpaintings.com

error: Content is protected !!