Nature’s Grace Lang Verjaardag Kalender

Nature’s Grace Lang Verjaardag Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

9.95

Availability: 7 op voorraad

Nature’s Grace Lang Verjaardag Kalender

Artwork by Susan Winget

7 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 1370004.

Beschrijving

Nature’s Grace Lang Verjaardag Kalender

Art Work by Susan Winget

Nature’s Grace. Toen ik afstudeerde en trouwde met mijn man, hoopte ik om mijn eigen kunststudio te kunnen beginnen. Ik begon voldoende te verdienen om mijn gezin te helpen. Ik deed dit terwijl ik thuis was met mijn kinderen. Terug kijkend, ben ik verbaasd om te zien hoe ver we zijn gekomen!

Ik begon mijn bedrijf in 1982 vanuit mijn huis, met het schilderen van kleine aquarellen die we voor een paar dollar verkochten op de Atlanta Gift Mart. In het eerste jaar hebben we 9000 schilderijen uit onze garage verkocht en verzonden. In 1987 gingen we samenwerken met Lang Graphics om zo onze eerste kalender, Heart & Home te ontwikkelen, waarin mijn liefde voor familie en boerderij in elk van de 12 maand schilderijen werd vastgelegd.

Toen ons bedrijf groeide, besefte ik dat we meer ruimte nodig hadden om te werken, dus hebben we een studio gebouwd in de wei achter ons huis. De studio werd niet alleen een plek om mijn bedrijf te koesteren, maar het was bijna als een tweede thuis. Mijn kinderen vonden het leuk om elke dag uren met me door te brengen. In 1992 begon ik met onze agent te werken die een hele nieuwe visie naar onze studio bracht.

We zijn begonnen met het ontwerpen van verschillende huisdecorproducten. Nu raakt onze kunst van alles, van serviezen en meubels tot schrijfwaren en kinderboeken! In de afgelopen paar jaar is ons bedrijf blijven groeien en zijn we in 2002 verhuisd naar een nog grotere studio! Een van de grootste voordelen van werken in deze branche is de relatie die we in de loop van de jaren hebben ontwikkeld met elkaar.

Wij ontvangen van onze licentiehouders, en van de mensen die ons werk waarderen veel ondersteuning. Elke ochtend komen onze medewerkers welke wij als familie beschouwen bijeen om ons werkschema in te stellen. Wij tellen onze zegeningen elke dag opnieuw. Wij hebben reden om dankbaar te zijn, en hopen dat u ook geniet van een van mijn Lang Kalenders die ik als origineel geschilderd heb.Veel plezier met uw verjaardag kalender! 12 x 28 cm. http://susanwinget.com

error: Content is protected !!