Outside my Window 2020 Legacy Kalender

Outside my Window 2020 Legacy Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.95

Availability: 50 op voorraad

Outsite my Window 2020 Legacy kalender

Artwork Michelle L. PalmerĀ 

UITLEVERING LEGACY IS NA 24 AUGUSTUS

BESTELLEN IS RESERVEREN!

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang-Legacy Leverancier sinds 1999.
  • http://michellepalmerart.blogspot.nl

50 op voorraad

StumbleUponEmail
Vergelijking

Beschrijving

Outside my Window 2020 Legacy Kalender

Artwork Michelle Palmer

Outside my Window 2020. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door de natuurlijke schoonheid, welke net buiten mijn deur ligt. In mijn kinderjaren ontdekte ik de heuvels, bomen en de vogels die er in woonde. Bestudeerde de prachtige vogels in hun natuurlijke omgeving. Ik ging ook verzamelen zoals kiezels, dennenappels en andere mooie natuur geschenken.

Deze jeugdherinneringen zijn overgegaan naar een meer volwassen hobby, zoals tuinieren en lange wandelingen maken in de natuur. Ik verzamel nog steeds materiaal van mijn reizen om in mijn aquarelschilderijen te verwerken. Kunst is een onderdeel van mijn dagelijks leven. Ik leef, droom en deel graag de geschenken die ik heb ontvangen.

Ik ben gezegend om getrouwd te zijn met mijn beste vriend. En ben moeder van schatten van kinderen. Ik ben van nature een Ontwerper, naturalist, waterverf kunstenaar, tuin kunstenaar & verzamelaar van mooie oude en unieke items. Ik vind het ook leuk om patronen te ontwerpen. Michelle woont in New York, omringd door prachtige meren, akkers, tuinen, boomgaarden en historische stadjes langs het Eriekanaal. Meer over haar is te zien opĀ http://michellepalmerart.blogspot.com/

error: Content is protected !!