Painted Peace 2020 Lang Kalender

Painted Peace 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Painted Peace 2020 Lang Kalender

Artwork Caroline Stephanie Burgess

Maat: 33.5 x 60cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991002002.

Beschrijving

Painted Peace 2020 Lang Kalender

Artwork by Burgess

Painted Peace 2020. Stephanie Burgess werkt sinds 2009 als kunstenaar. Haar inleiding tot houtbewerking begon toen haar dochter een peuter was. Toen hun nieuwe huis in aanbouw was, zag ze restanten van hout die de bouwvakkers gewoon weggooiden. Omdat ze dacht dat ze haar dochter een goede les over recyclen zou leren, verzamelde ze deze en wilde ze het binnenkort voor haar doeken en gebruiken.

Met een brander, wat kleurrijke verf en penseel in de hand, begonnen ze samen kunst te maken. Het was een echte samenwerking tussen moeder en dochter die druk bezig waren met het schilderen van beestjes en vlinders en het maken van simpele berichten over goede rentmeesters van de aarde. Stephanie was verbaasd over hoe mooi hun stukken bleken te zijn.

Het antwoord op mijn kunst was geweldig en ik merkte dat mijn kraam altijd vol was met lachende mensen. Ze lijken een zichtbare reactie van geluk te hebben wanneer ze mijn werk zien. Het is eenvoudig, bijna kinderlijk en ik denk dat het in onze complexe wereld van vandaag rustgevend is. Schilderen op hout maakt me ​​levend. Ik waardeer de textuur en onvolkomenheden ervan, en ik neem deze natuurlijke vormen aan en gebruik ze in mijn compositie. Elk kunstwerk is net zo uniek als het hout waar het vandaan kwam. https://www.paintedpeace.com

error: Content is protected !!