Puppy 2020 Lang Kalender

Aanbieding

Puppy 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75 15.00

Availability: Uitverkocht

Puppy 2020 lang Kalender

Art work by Jim Lamb

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001937.

Beschrijving

Puppy 2020 lang Kalender

Kalender Artwork by Jim Lamb

Puppy 2020. Ik hou van het landschap en de manier waarop de verschillende kwaliteiten van het licht met elkaar spelen. Mijn vader maakte me als eerste bewust van het observeren van de natuur op deze manier. Hij was een kunstenaar die van het buitenleven hield, en vaak commentaar gaf op de schoonheid die hij zag in Gods grote schepping. Naarmate ik ouder werd, ontwikkelde ik mijn eigen liefde voor het landschap en de passie om het te schilderen.

Ik schilder in een realistische stijl. Ik werd in mijn vroege jaren beïnvloed door de prachtige landschapsschilderijen die ik zag in het Art museum in Seattle. Vanwege de interesse van mijn vader in de kunst, en de creatieve interesses van mijn moeder bezocht ons vaaak het museum. Op de lagere school wist ik al dat ik ooit  landschappen en dieren zou schilderen.

Buiten schilderen is voor mij stimulerend. Ik geniet van de eenzaamheid, de bezienswaardigheden en de geluiden van het buitenleven. Ik word gedreven door de uitdaging om rechtstreeks op doek de essentie te vangen van wat mij inspireert. Mijn favoriete medium is olieverf op fijn linnen canvas. Ik ben dol op de textuur van het canvasoppervlak en de flexibiliteit van oliën. Zo ook mijn nieuwe Lang kalender 2020 welke ik met veel passie en liefde heb geschilderd. https://www.jimlambstudio.com

error: Content is protected !!