Seaboard 2020 Wells St. by Lang

Aanbieding

Seaboard 2020 Wells St. by Lang

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

11.95 9.95

Availability: Uitverkocht

Seaboard 2020 Wells St. by Lang

Artwork Daniel Pollera

Maat: 30 x 60cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Vakjes om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • PAST NIET in de houten kalenderlijst!
  • LET OP, kalender is een kleinere maat dan de grote!
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier, al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20997001738.

Beschrijving

Seaboard 2020 Wells St. by Lang

Artwork by Daniel Pollera

Seaboard 2020. Daniel Pollera werd in 1953 geboren in de kustplaats Freeport, New York. Zijn interesse in kunst begon al op jonge leeftijd, hij begon al te schilderen van de kustlijnen van Long Island. Bijna 15 jaar lang nam Daniel een rust periode wat betreft het schilderen. Dit betekende niet dat de liefde voor de zee verdwenen was. Daniel kreeg in 1977 een kapiteinslicentie van de kustwacht van de Verenigde Staten, en nam passagiers mee naar de open oceaan. Door deze ervaringen en visuele kennis werd hij aangetrokken om zijn schilderskunst weer op te pakken. Let op! Deze kalender is kleiner dan de grote Kalenders van euro 18,95.

Hoewel Daniel autodidact is, werkte hij met Frances Norris Streit, een portret- en muurschilder, die hij assisteerde op een historische muurschildering voor de spaarbank van Roslyn. Hij betovert zijn bewonderaars door het inspireren van emoties en gevoelens door middel van licht en compositie in zijn werk. Ik streef naar een gevoel van vrede en rust, welke de toeschouwer meeneemt naar het schilderij, en stimuleert emoties om over te brengen wat hij wil zeggen met zijn werk.

Sommige van zijn schilderijen zijn gekocht door internationale verzamelaars in Londen, Zuid-Afrika en Australiƫ. Daniel verdeelt zijn tijd tussen zijn huis in East Quogue, Long Island, NY en Baldwin Harbor, Long Island, New York. Deze twee plaatsen bieden hem inspiratie welke. Sinds enige jaren ontwerpt hij ook voor Lang Graphics, zoals deze Seaport 2020 Wells St. by Lang kalender. Bezoek eens zijn website.

error: Content is protected !!