Simple Life 2020 Lang Kalender

Simple Life 2020 Lang Kalender

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

Simple Life 2020 Lang Kalender

Art work by Karen Hillard Good

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verpakt in Luxe Envelop.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst
  • Goede service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991001879.

Beschrijving

Simple Life 2020 Lang Kalender

Artwork by Karen H. Good

Simple Life 2020. Het is moeilijk om over jezelf te schrijven en een leven vol herinneringen in een paar korte regels weer te geven. Waar het gaat om een leven lang neerzetten van Folk Art Kunst. Wat er voor mij echt belangrijk is in mijn leven zijn mijn kinderen, en mijn schattige man Bob. Maar zeker zo belangrijk vind ik mijn familie, mijn ouders, mijn zus en kleinkinderen. Een voor mij fantastische familie waar ik persoonlijk met dankbaarheid aan terug denk.

Mijn grote passie is het maken van schilderijen in de Folk Art Stijl. Al voor vele jaren werk ik o.a voor Lang Graphics welke elk jaar een door mij ontworpen en geschilderde kalender uitbrengt. Karen overleed in 2011. Zei liet zoveel werk na dat er nog voor vele jaren kalenders uitgebracht kan worden! Veel plezier met deze nieuwe Simple Life Lang Kalender 2020. http://karenhillardgood.com

error: Content is protected !!