The Lord is my Shepherd 2020 Lang

The Lord is my Shepherd 2020 Lang

0 out of 5 based on 0 customer rating(s)
0 Review(s) / Voeg uw review toe

18.75

Availability: Uitverkocht

The Lord is my Shepherd 2020 Lang Kalender

Art work by Susan Winget

Maat: 33.5 x 60 cm (B x L uitgeklapt)

  • Linnen structuur papier.
  • Ruime vakken om in te schrijven.
  • Naar Origineel Kunstwerk.
  • Verstuurd in 1e klas stevige verpakking.
  • Past in de grote houten kalenderlijst.
  • Goede Service & snelle levering.
  • Uw Lang leverancier al meer dan 20 jaar!

 

Uitverkocht

StumbleUponEmail
Vergelijking
Artikelnummer: 20991002000.

Beschrijving

The Lord is my Shepherd 2020 Lang Kalender

Artwork By Susan Winget

The Lord is my Shepherd 2020. Prachtige nieuwe Kalender van de bekende Amerikaanse kunstenares Susan Winget. Deze schilder maakt al voor vele jaren deel uit van het team van de Lang Compagnie. Al deze kunstenaars samen maken de collectie elk jaar opnieuw. Iedere schilder heeft zo zijn eigen specialisatie. De een met honden, de ander met katten, kinderen. Maar ook Reli kalenders zoals deze prachtige De Heer is mijn Herder, naar Psalm 23. Met mooie bemoedigende teksten.

Met een schilder stijl die warmte en opgewektheid oproept, is Susan Winget een van Amerika’s meest geliefde kunstenaars. Gedurende haar hele carrière heeft Susan’s artwork een aantal producten uitgebracht, waaronder Lang kalenders, serviezen, dozen, briefpapier, kussens, matten, ornamenten en heel veel meer.

Susan Winget begon haar werk in 1987 met Lang Graphics. Lang heeft duizenden kaarten en kalenders met Susan’s werk geproduceerd en ze blijft een van hun best verkopende artiesten. Haar huidige agenda bestaat uit een dozijn verschillende thema kalenders per jaar met een mooie diversiteit aan stijlen.

Naast Lang’s kenmerkende agenda’s en kalenders werkt ze met diverse fabrikanten welke Susan’s werk uitbrengen in de vorm van succesvolle briefpapier, geschenk- en thuisproducten.

Susan’s esthetisch aantrekkelijke stijlen weerspiegelen haar passie voor het leven, het enthousiasme voor groei en haar droom om zegeningen te delen met de grotere gemeenschap door het werk van haar studio. Tegenwoordig zijn veel van Susan’s schilderijen te vinden in particuliere en zakelijke collecties over de hele wereld.

Maar ook natuur in al haar schoonheid word vastgelegd op de kalenders. Lang bestaat inmiddels al meer dan 30 jaar. Elk jaar zien mensen weer uit wat het nieuwe jaar aan mooie plaatjes te bieden heeft. Wij als Langkalenders.nl verkopen dit mooie product al meer dan 20 jaar. Wij voeren het beste van wat Lang te bieden heeft. http://susanwinget.com

error: Content is protected !!